Translate

dilluns, 31 de desembre del 2012

Happy, happy…


I com no podria ser menys acabo com sempre molt Happy, Happy!!! Amb un Happy and Merry Christmas, envoltada de tots aquells que estimes, família, amics i companys!!! Happy Birthday, un any més a les espatlles, ja en son 31, Ufff!!!  Happy New Year 2013!!! Crec que igual que a la trilogia del senyor dels anells s’acosten temps difícils, però sempre amb aquelles ganes de superació i de tirar endavant aquest món que algun dia els nostres fills i nets heretaran.

Per això SMILE "L'expressió facial associada a sentiments com l'alegria, la satisfacció o la felicitat. Es caracteritza per aixecar les comissures dels llavis, de manera que formin una corba en forma d'U. Segons els investigadors, quan el somriure és espontani es mouen també els músculs dels costats dels ulls, mentre que si és fruit de la cortesia o el fingiment només es mou la boca.
Un somriure ampli pot mostrar les dents, un gest que en la majoria d'animals és signe d'amenaça però no entre els humans. Si va acompanyat de so, es parla de riure, sovint considerat un grau més de plaer.
El somriure és innat, ja que s'ha apreciat en nadons molt petits però la freqüència de somriures depèn de la personalitat, dels codis culturals per expressar emocions i de les experiències viscudes.", aquest any 2013 podràs aconseguir tot el que et proposis!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada